Sunday, 5 June 2011

haishhh.. kena tukar blog pulak T.T

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera..

hello peeps ! agak agak kenal tak aku ni sapa ?? ecehhh... tanya bajet aku ni femes ja suma orang nak kenal la kan.. actually aku ni LIYA ALIA.. kenal tak ?? kenal la kenal la... 
well sebelum ni aku dengan blog kesayangan aku KATABICARAHATI..

now then aku dah ada blog baru.. BICARALIYAALIA

bukan saja saja nak tukar derr tapi memang terpaksa.. 
keadaan yang memaksa aku tukar blog baru nih...

mesti korang tetanya tanya kenapa kan... 
well aku punya blog yang lama bermasalah.. tak boleh nak sign in.. maybe sebab aku guna account YAHOO ! kot.. so skunk aku dah tukar ke GOOGLE..

sedih tu takyah nak diceritakan lah.. sedih yang teramat nih..
bukan senang nak tinggal blog tu macam tu ja.. blog tu banyak berjasa kat aku weh.. 
so sedih la.. sob sob 


tapi bila pikir pikir balik ada hikmah la kot sebab apa aku kena buat blog baru nih..
and aku pon tak tahu la kan apa hikmah dia.. 
tunggu dan lihat jelahhh.. 

aku harap aku still bole keep in touch dengan korang korang and korang suma lagi...
tak nak kehilangan kawan kawan blogger yang cool macam korang..
nak tahu jugak latest story pasal korang...

so kita keep in touch lagi tahu,, janji ok ! :)

sayang korang suma ketat ketat



6 comments:

aremieroul said...

nice,..^^

liya alia said...

@aremieroul : nak blog lama T.T

nik lan nik mat said...

oooo...br tau...xde lg la cite kene kejar anjing

aremieroul said...

xpew lorh..maybe ad reason why u knew ad blog baru..^^ yg penting semangat tok berblogger 2 ad..kn2..he3..

liya alia said...

@nik lan nik mat : hahahaha.. dah xde la citer tu kat sini.. ingat yerp citer tu.. malu malu

liya alia said...

@aremieroul : yup.. suma yg belaku msti ada sebab.. hehe.. tu la.. nasib baik ada semngt lagi.. klu tak hilang dah sorang blogger dalam dunia blog.. cewahhhhh.. haha