Saturday, 6 August 2011

meh sini nak kasi tahu

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera..

puasa tak korang semua hari nih ?? kalau puasa sooo good.. kalau tak posa ok aku paham la untuk yang perempuan.. kalau yang laki tu tak posa.. aku tak tahu la apa kes pulak tuh !

hari ni aku nak citer sikit pasal sorang blogger ni.. gojes kot si blogger nih.. aku suka gila lah tengok dia nih..
suka suka (^^,)
inilah orangnya, jeng jeng jeng
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



tengok header pon dah gojes kot.. aku hari hari jugak la skodeng blog kak zoey nih..
kalau korang suma nak skodeng pon boleh.. PEGI SINI.. aku izinkan..kahkahkah.. sukahati aku ja kan.. buat macam blog aku sendiri pulak.. hihik

cik blogger sorang nih ada banyak kebolehan lah.. kalau bab bab nak mekap nih bagi je dekat dia..
terer nih.. aku penah cuba tengok tutorial dia.. nak tiru mekap la kan.. tapi apakan daya..
aku nih tak reti bab bab mekap nih.. tak menjadik pulakkk.. takpe takpe nanti aku try lagi lah kan...
video tutorial depan mata dah kot.. jangan putus asa.. chaiyokkkk !!!!!

pastukan dia ni jugak pandai nak belit belit tudung nih wehhh.. betul wa habaq lu !
banyak jugak video tutorial dia pasal tudung nih.. kebanyakkan aku pakai tudung tiru style dia lah..
sori ehh saya tiru style awak.. hehe.. yang kat atas ni tudung bawal biasa ja..
dia boleh buat jadi macam shawl weh... kreatifkan.. aku nak cuba plak lepas nih.. cuba jangan tak cuba..

pastu en pastu en dia ni jugak mesra alam wehhh.. rajin nak komen komen pulak..
dah la fems amos mesra pengguna pulak tuh... tekezutt cekk bila tengok ada komen dia ritu...
betambah tekezutt bila dia reply lagi komen cekk kat blog cekk ni..
terharu sob sob sob


aku betambah tambah tekejuttt bila tengok kotak jerittt aku tadi.. rasa macam nak menjerit kuat kuat ja..
si blogger femes amos zoey zau yah ni kata aku comelllll wehhh... comel tu..
dapat bayangkan tak orang yang cantik cun melecun panggil kaw comelll..
macam nak pengsan makkk !!! haha

oohhhh... tapi tapi ada tapinya jugak nihh.. kalau ada jejaka jejaki yang berniat nak masuk jarum tu silalah buang niat tu jauh jauh.. no no no.. takmaw takmaw... orang ini sudah berpunya bahagia bersama hencik boiprennya.. harapmaklum..

liya cakap : sori printscreen gambar gambar tanpa kebenaran (^^,)V

16 comments:

Fz27 said...

wa... xcitednya hehehehe...

liya alia said...

@Fz27 : cepat p blog dia cepat !!! lagi exsited kot.. macam kelas tution dah blog dia.. macam2 ilmu boleh dapat kat sana

adan said...

nak terjah ar blog tu.. btw salam kenal untuk tuan blog ini..

liya alia said...

@adan : terjah jangan tak terjah.. bebaloi baloi..
btw, salam perkenalan jugak eh

IMANSHAH said...

wah, akak si tudung belit

Sekamar Rindu said...

salam..

selamat berbahagia :))

liya alia said...

@imanshah : kenal jugak ehh ?? eh mestila kenalkan.. blogger pemes nih.. hihi

liya alia said...

@sekamar rindu : wasalam.. yurp yurp selamat berbahagia jugak buat blogger zoey zau yah

zOeY zAu YaH said...

aiseh..kamu nih...saya biasa2 ja..tk pemes pun..haha pape pun time kash yee...esok tgk entry saya ok?

fyna said...

fyna pon suke dengan dia..mulut potpet2..hehe lucu kan

Si MaTa BulAT said...

kak zoey mmg mesra alam pon. semua komen dia bls. kita pn hari2 jugak pg blog dia :)

yaya | mohd said...

singgah sini usha :)

liya alia said...

@kak zoey : tak ajak pon memang tiap2 hari pegi sana.. wajib tuhh

liya alia said...

@fyna : memang pon.. baca blog dia kadang kadang gelak sengsorang..hee..
btw, blog awak pon byk info jugakkk

liya alia said...

@si mata bulat : kannn.. mesra alam gila kan.. sukaaaaa

liya alia said...

@yaya : usha la puas puas..