Tuesday, 16 August 2011

sejuk mata memandang

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera..

lagi beberapa minit saja lagi dah nak bebuka.. tapi aku masih gigih nak buat entry ni jugak..
bukan apa aku rasa macam dah lama gila la kan aku tak update blog aku nih.. sampai ada yang bertanya aku takde entry baru ka.. apakan daya.. tiba tiba kemalasan melanda diri aku nih pulak...

lepas masak memang aku akan online sampai la nak buka posa nanti.. bila online ni rasa masa cepat ja berlalu..
kejap ja rasa dah nak bebuka.. tadi online facebook nampak status Heliza Helmi

lawak jugak heliza helmi nih rupanya.. lepas aku gelak puas baca status tu aku godek godek page dia.. extually bukan nak citer pasal status si heliza helmi ni pon.. takde kena mengena pon.. hehehe.. takde motif*

aku nak citer kat sini yang aku suka heliza helmi.. suka sangattttt.. oh, BTW aku bukan lah lesbian pengkid or yang sewaktu dengannya.. cuma aku suka heliza helmi lah yang pasti.. suka suka :)

heliza helmi ni bagi pendapat aku la kan.. pendapat korang korang and korang tu aku tak tahu lah pulak.. bagi aku dia boleh dijadikan icon muslimah.. tengok saja la cara dia dressup.. thumbsss up ! tutup segala yang patut ditutup.. tapi still cantik cun and gojes.. fesyen dia bagi aku takde yang dikira kolot ok ! semua up to date.. fesyen masa kini... 

aishhhhhhhh.. asal la cantik sangat si heliza helmi nih.. geramm gerammmm..

setahu aku la kan... aku tak penah lagi la tengok heliza helmi pakai baju ketat ketat or tudung atas dari dada..
aku memang tak pernah tengok.. kita sepatutnya mencontohi heliza helmi.. sejuk ja mata memandang..
cover what should be cover.. peringatan untuk aku dan semua orang.. :)

btw, aku kagum dengan tudung yang heliza helmi buat nih.. pelbagai guna and senang.. kreatif sungguh !
dikenali sebagai heliza instant telekung.. jadi telekung boleh jadi tudung pon boleh.. hebat kan hebat kan

kalau korang tak puas tengok heliza helmi dekat blog aku korang pegi la page dia dekat facebook sana nuhh..
aku kalau dapat jumpa dia live bertentangan mata maw pengsan nih.. haha

liya cakap : nak jugak jadi macam heliza helmi :)

9 comments:

SoLy SoLicious said...

heliza sememangnya sgt chntek~

Fz27 said...

alo klu jumpa depan mata pengsan macam na nk ajak sembang

Sarah Mohd Saleh said...

eliza sgtcomellll

aimaniman said...

dia memang duta remaja yg harus dicontohi.. kalau remaja lain sibuk jd duta kosmetik,.. dia melangkah seribu tapak ke hadapan jd duta produk hijab..

DoodleLicious said...

gojes..tudung dia belit jugak

tapi belit dia sejuk mata memandang

✿Cik aYusE✿ said...

sy pon ska heliza jgk awak =)

Kho Ara said...

caye suka k.ija gak...hihi

she sheilla said...

sy pon ske heliza jgk !! sgt kagum oke dgn beliau :)

Anonymous said...

sangat chumell..! shuke kak heliza jgk! =)