Wednesday, 9 November 2011

broken heart ?

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

kejamnya aku. terasa diri seumpama mengabaikan saja blog ini. *apa kes ayat skema nak mampos ni*
aku sekarang rajin lagi nak update tumblr aku tuh. haha. apakah kasih sudah beralih arah.. 
owhhh.. no no no. tidak sama sekali. cuma tumblr lebih senang. aku reblog ja orang punya post. kacang !
lagipon. kadang kadang bila aku baca sesetengah quote kat dalam tumblr tu ada yang boleh buat aku gain balik semangat aku yang hilang. wahhhhhhhhh kemana hilangnya semangat aku ? 
eh eh. sebelum aku terus merapu meraban kalau korang rajin korang semua jengah jengah la tumblr aku tu.
walaupun aku just reblog orang punya kerja. korang pegi la jugak tengok. haha
kalau terdetik nak pegi klik kat sini ehhh >>> tumblr tuan rumah ni <<< 
semua gambar, semua quote, semua madah pujangga dalam tumblr aku tu semua ada kena mengena dengan life aku ni. aku bukan reblog sesuka hati ja weh. yang mana ada kaitan ja. heeee :)


hang :
- suka mainkan aku
-bagi harapan palsu
- asal kasi aku pinjam baju-baju hang kalau hang tak suka aku
- asal nak cakap I LOVE YOU kalau hang tak maksudkan pon
- bila hang rasa nak text aku hang text aku. kalau tak haram buat bodo ja kat aku. macam aku tak wujud
- sesuka hati cakap rindu dekat aku pasai pa
- even aku tak cantik macam "KAWAN" hang yang hang cakap tu aku still ada perasaan taw

aarghhhhh. nampak sangat aku dipermainkan. bodoh. banyak kali dipermainkan dengan orang yang sama pon still nak dekat dia. awat liya oiii.. awat hang lemah sangat ni. sudah terang lagi bersuluh dia tak suka hang, tak sayang hang. bangun liya bangun. sedar dari mimpi hang tu.

ingat apa yang dia buat dekat hang liya. ingat sampai mati. dia cuma ambik kesempatan ja dekat hang. ingat !

kalau hang sayang diri hang, jauhkan diri dari dia. jauhkan diri, jauhkan diri !

liya cakap : liya diatas merujuk pada diri sendiri :(

notakaki : bila dah sayang orang buat apa dekat kita pon takpa. yang si lelaki kenapa harus diberi harapan. hati perempuan sangat lembut. layanan lelaki yang baik mudah disalahertikan. kalau tak sayang layan la macam kawan. tayah nak lebih lebih sangat la ! benci !

No comments: