Wednesday, 27 July 2011

Tuesday, 26 July 2011

going to misssssss them :')

Assalamualaikum dan Selamat Sejahera..

hellooo peeps ! rasa dah lama tak kata hello peeps nih.. yelahh kan dah dekat sebulan jugak kot aku tak update blog nih.. sorii.. bukan malas tapi busy gilaa.. aku kan keja..

tapi mulai dari hari ni dah hari hari yang akan datang aku dah boleh nak update blog hari hari.. nak buat entry sepuloh sehari pon boleh sebab aku dah berenti keja sekarang.. masa untuk aku berehat pulak sekarang nih..

sumpah sedih jugak tinggalkan kawan kawan dekat secret recipe tuh.. tapi apakan daya aku memang nak berenti pon.. bagi peluang untuk badan dan diri aku besuka ria pulak.. asyik keja memanjang kesian badan aku nih.. sekarang boleh la nak bangun tido pukul 12 tengahari pon kannn.. heee ;)

pengalaman keja memang sunggoh berhagra la bagi aku... kat secret recipe banyak mengajar aku jadi lebih sabar... yelahhh hari hari mengadap pelanggan yang semua macam macam ragam, macam macam perangai, macam macam kerenah.. 

rindu nak gaduh gaduh dengan member member dekat sana.. sekrang duduk rumah memang la bersenang lenang ja keja aku.. tapi bosan la kesorangan.. kalau kat tempat keja meriah hingar bingar.. suka :')

aku berenti keja baru dua hari.. hari terakhir aku kat secret recipe hari ahad lepas.. so semalam dengan peluang yang ada aku pon keluar la besuka ria dengan member member secret recipe kecintaan aku.. saja keluar jalan jalan cuci mata rehatkan minda.. 
dari kiri : kak T, kak Fi, farah and aku
pizza time :) :)







liya cakap : enjoy gila hari ni.. lepas beban keja.. makan and makan and makan ja keja kita.. umur panjang jumpa la kita lagi kan :')

ouhhh.. baru perasan gambar suma bersaiz gajah lah.. heee

Saturday, 9 July 2011

warkah untuk semua :)

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera..

untuk pengetahuan semua pembaca di blog kesayangan aku ini, aku masih lagi hidup.. sihat walafiat.. Alhamdullilah.. cuma aku tersangat sangat la busy sehinggakan aku tak punya masa untuk menhupdate blog kecintaan aku nih..

pegi keja pagi balik malam dah tido.. esok paginya pegi keja balik.. so aku memang takde masa lah untuk blog nih.. sorryyyyy ;(

akan mengupdate apabila berkesempatan.. thankz to oll yang masih folo and sudi melawat walaupun jarang update.. love u'olllsss.. muahhh muahhh

WARKAH DARI LIYA ALIA
PEACE (^^,)V