Tuesday, 26 July 2011

going to misssssss them :')

Assalamualaikum dan Selamat Sejahera..

hellooo peeps ! rasa dah lama tak kata hello peeps nih.. yelahh kan dah dekat sebulan jugak kot aku tak update blog nih.. sorii.. bukan malas tapi busy gilaa.. aku kan keja..

tapi mulai dari hari ni dah hari hari yang akan datang aku dah boleh nak update blog hari hari.. nak buat entry sepuloh sehari pon boleh sebab aku dah berenti keja sekarang.. masa untuk aku berehat pulak sekarang nih..

sumpah sedih jugak tinggalkan kawan kawan dekat secret recipe tuh.. tapi apakan daya aku memang nak berenti pon.. bagi peluang untuk badan dan diri aku besuka ria pulak.. asyik keja memanjang kesian badan aku nih.. sekarang boleh la nak bangun tido pukul 12 tengahari pon kannn.. heee ;)

pengalaman keja memang sunggoh berhagra la bagi aku... kat secret recipe banyak mengajar aku jadi lebih sabar... yelahhh hari hari mengadap pelanggan yang semua macam macam ragam, macam macam perangai, macam macam kerenah.. 

rindu nak gaduh gaduh dengan member member dekat sana.. sekrang duduk rumah memang la bersenang lenang ja keja aku.. tapi bosan la kesorangan.. kalau kat tempat keja meriah hingar bingar.. suka :')

aku berenti keja baru dua hari.. hari terakhir aku kat secret recipe hari ahad lepas.. so semalam dengan peluang yang ada aku pon keluar la besuka ria dengan member member secret recipe kecintaan aku.. saja keluar jalan jalan cuci mata rehatkan minda.. 
dari kiri : kak T, kak Fi, farah and aku
pizza time :) :)







liya cakap : enjoy gila hari ni.. lepas beban keja.. makan and makan and makan ja keja kita.. umur panjang jumpa la kita lagi kan :')

ouhhh.. baru perasan gambar suma bersaiz gajah lah.. heee

14 comments:

MissViVio said...

wah...secret recipe 2...:D sdapnya..:D

liya alia said...

@missvivio : aah.. memang sedap.. dah tak larat nak makan.. tapi.. harga pon sodap jugak.. hehe

siti kektus said...

ecece. kemain bergaya tu.

hapdate laju2 na etri tu semua. hehe ;p

liya alia said...

@siti kektus : sekali sekala.. dulu kalau nak keluar pakai baju keja ja.. hehehe..

epics said...

la. dah benti ke? baru nak suruh belanja kek satu.

liya alia said...

@epics : dah berenti pon.. masa untuk rehatkan diri pulak.. ehehe

princess violet said...

pretty!!!

liya alia said...

@princess violet : tQ ! :)

nik lan nik mat said...

liya mcm da makin berisi la

liya alia said...

@nik lan nik mat : arghhhhh.. asal tegur !! mmg da makin berisi pon.. tension !!!!!!! ni sebab time keja kuat makan lah.. besa la keja kedai makan kan.. hehe

nik lan nik mat said...

keje la kt gym plak..keh3

liya alia said...

@nik lan nik mat : mau dehydrate kot keja kat gym bulan2 posa nih.. haha.. dr gemuk terus dpt pnykit lain pulak.. haha

nik lan nik mat said...

hehe...tp kn best dpt jumpa abg ketak2..hihi

liya alia said...

@nik lan nik mat : aiyakkkk.. kesitu pulak kan dia.. hahaha.. tapi en saya tak suka la abg ketak ketak... :P