Monday, 25 June 2012

cabaran 10 hari: hari 6 ^^,

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera

seriously aku dah lupa aku dah menyahut cabaran 10 hari ni. memang tak ingat langsung kot. dah bekurun tingai blog. eceli benda ni nampak ja mudah. tapi bila aku nak buat tu makaiiihhh penat jugak dok perah otak nak pikiaq. jawab exam lagi senang kot. sooo meh la kita menyambung tugas yang terbengkalai ni. zasss

Five things you can't live without

 ALLAH
 DIA maha agung. pengasih lagi penyayang. sapa la kita kan kalau tanpa DIA. pesan cek kat hangpa semua temasuk la diri cek ni jangan penah lupakan DIA dalam apa jua keadaan pon noh. ingat tu. jangan lupa pesan cek ok ? good boy. hehe

 familia
keluarga ni memang penting gilaaaa. hang nak mengadu kat sapa kalau ada masalah. hang nak cerita kat sapa kalau hang hepi. dah tu nak support bab duit mesti cari keluarga jugak kan. ishhh kira memang penting lah encik keluarga nih.

 kawan
kawan tak sepenting keluarga. tapi penting la jugak. eh eh ayat keling apa aku buat nih ?? HAHA! kalau tadak kawan tak bewarna warni la hidup kita ni. suram sajorh. ada kawan boleh la nak gelak sama sama. nak teriak sama sama. tapi nowdays susah dah nak jumpa kawan teriak sama sama ni. kawan nak gelak sama sama banyak la. besepah sana sini. puiii puiii

 henpon
eceli boleh ja hidup tanpa henpon tapi henpon ni penting time urgent urgent ni. kalau aku tesesat kat mana mana ka boleh la aku roger sapa sapa yang taw jalan. kalau keta aku tyre pancit boleh aku call mintak tolong. kalau tadak henpon lagu mana aku nak mintak tolong kan. pastu kalau belajaq jauh jauh boleh tepon mak ayah kat umah sokmo. takan nak ajak mak ayah aku skype plak. jenuh depa tataw natang skype tu apa. hehe

 fb / twitter / blog
tak penting langsung. tapi untuk hilangkan bosan adalah sangat berguna. teehee :)

liya cakap: takda benda yang kita tak boleh hidup tanpanya kecuali Allah 

1 comment:

PariPariPutih said...

doodle ke doo-dols?? ^^ http://paripariputih.blogspot.com/2012/06/ppp-doo-dols-ko-hade.html