Monday, 18 June 2012

lapaq benda alah ni :')

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera..

hari ni kira plus minus empat hari dah aku dok kat rumah. dok ternak lemak sajorh. makan tidoq online. memang heaven gila hidup macam ni. tayah pikiaq study. tayah pikiaq asaimen quiz segala benda yang seumpama dengannya. paham tak perasaan aku skunk. heaven heaven.....

tapi seyesly bila dok buat benda yang sama saja sokmo naik cemuih jugak la aku ni. nak online pon tataw nak buat apa. tidoq banyak pon boleh pening. dok umah goyang kaki pon bosan kot. 

eceli aku nak cakap yang aku tak sabaq nak start keja khamis ni. aku ingat aku la manusia yang paling awal nak start keja. ghupanya aku lambat. ramai kawan kawan aku dah start keja. hampehh tol. baru ecited cerita kat semua orang yang aku ni rajin. balik balik teruih cari keja. ceh !

aku keja secret recipe lagi. ok fine. memang aku dengan secret recipe tak dapat dipisahkan. dulu masa tahun lepas aku keja sana. ni aku keja sana lagi. takpa takpa rezeki aku dekat sini. aku terima.

yang penting aku nak kumpul duit nak beli enpong baru. yes yes ! aku nak beli enpong baru. 

aku lapaq enpon ni. lapaq sangat sangat.


aku nak yang warna pink saja. lain pada warna pink aku tamau. aku tamau. me love pink. aummm


seyesly aku tegoda gila dengan aweks pink ni. meleleh ayaq liuq cek tengok dia. hari hari masuk mimpi. owhhh. me love you so much much much much.


pastu sebab aweks ni slim. tu yang betambah tambah sayang tu. aku akan pastikan awek ni akan jadi awek aku nanti. pasti.

mak bagi beli ka. mak tak bagi beli ka. aku nak beli jugak. tak kira. hehe 

liya cakap : malam ni tidoq mimpi awek pink lagi. weeeeeee


2 comments:

M Fizan said...

ingat kot lapaq pisang ka apa. rupanya lapaq henfon. beli nanti pi makan. haha. sama la kita. cuti memang heaven. ternak lemak, tido sampai pening. yeah!

liya alia said...

@M Fizan : haha. pisang sokmo dah makan.so tak kebuloq sangat nak makan pisang. benda alah ni entah dapat ka tak la kan. aktiviti wajib kot menternak lemak dengan tidoq sampai pening time cuti2 ni. hehe