Monday, 26 September 2011

bawak junior keluar outing ;)

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


phewitttt. entry dimulakan dengan gambar aku yang tak semenggah. aku kan dah lama tak update blog. mesti ramai yang dah kempunan nak tengok muka aku kan. so silakan silakan. tataplah dengan puas. haha

wahhhhhh.. dasyat sunggoh aku nih. agak lama jugak la aku ambik mood nak tulis entry untuk kali nih.
perghhhhhh.. memang terbaik. entry ni patutnya aku dah boleh nak publish minggu lepas. tapi tetiba mood nak mengarang hilang entah kemana. so terbiar macam tu je lahh entry ni.

aku bukan malas ok. cuma ketidak adaan masa sahaja. dari hari mula aku jejak kaki ke ump nih tak pernahnya ada masa sengkang untuk aku. first week study dah spoil ! dah dapat asaimen. and dah ada presentation.
apalah nasib kan. second week pulak dah ada quiz bagai. memang terbaik la sem tiga aku nih. suka !

tapi still aku ada masa keluar dengan kawan kawan aku. hebat kan... hahha. yelahhh... dah lama sangat kat penang tu rindu jugak nak pusing pusing kuatan nih.. even banyak keja. still nak ronggeng. bila keja tak siap mula la mengeluh. apalah aku ni kan. noob ! boooooo.. 


aku keluar ritu dengan kawan kawan aku. kawan aku dari rumah pon ada. dia mintak u sama aku sebab takle nak pisah dengan aku lah tu kan.. kehkehkeh. kira keluar jalan jalan kali ni macam siri keluar pusing pusing kuantan bersama junior =D


exceli banyak tempat yang kitorang pegi. tapi semua pon tak sempat nak snap gambar. kat laut ni ja yang menyempat. lepak lepak cuci mata. kalau nak taw laut ni kat teluk cempedak kuantan. kat sini la student student sekitar kuantan lepak. nak dating buat maksiat pon kat sini lah. 
malam minggu perghhhhhhhh. memang ramai pasangan pasangan merpati dua sejoli. wahhhhh ayat ! sastera sangat. kahkahkah.


gambar terlebih happy perlu lah ada. menunjukkan yang kami semua happy sangat dapat lepak lepak dekat sana.. hehehe. gambar guna henpon ja. hasil kuarng cantik. harap maaf :)


habesss.. jom balik !

liya cakap : nak study pulak, malas -__-'

7 comments:

Mohd Izzar said...

huiyoo..
seronok nye men kt tepi pantai..
lama da tak g pantai. hurmm

Benrauf said...

comei lote nye junior. nak kenai. hoho.

tiba2 terasa nak ke pantai pulak.

liya alia said...

@mohd izzar : jom p pantai sama sama. ahaha

liya alia said...

@benrauf : tengok la junior sapa. haha.moh g pantai ramai ramai

zOeY zAu YaH said...

bersantai kt pantai yee..

sekamar rindu said...

wow..outing tepi pantai..bestnyaa

Adylia Qarissa said...

seronok kan dapat keluar dengan kawan2...

jom join segmen nie..

http://kasihsuci-whh.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html