Friday, 14 October 2011

photoshoot :)

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera...

aku dah terbiasa dah kan tinggal blog aku ni lama lama. kesian dia. terabai sejak dua menjak ni. nak buat macam mana aku memang busy gila sekarang nih. presentation sana sini. assignment pon dah besepah. agak tension la sem ni. tensionn !!

tadi aku ada photoshoot. hahaha. bajet retis pulak kan. aku gedik gedik dengan member member aku ja pon. haha. suspen ja kan. ingat aku model la kan. tak lah. guna kamere telepon ja..


ni la namanya orang takde keja.. erkkk.. takde keja. tadi kata bukan main banyak sampai blog terabai. sekarang cakap takde keja pulak. keling kan aku -__-'



gambar bajet akrab pon perlu ada. menjadi contoh untuk readers. kahkahkah. nampak macam candid. tapi sumpah lakonan semata mata. pandai kan kami bab bab menipu nih. huhu


gambar bajet lesbo. oppss.. bikin panas nih. haha


ni pulak gambar ibu penyayang. nampak tak sifat keibuan disitu.. so sweetsss.. awwww..


saya bakal engineer maka kena la pegang buku banyak banyak. baru nampak genius. boleh pulak macam tu kan. adoyaiii...

tu abes la citer pasal kegilaan aku dan kawan kawan aku mengisi masa yang tak terluang sikit pon dengan aktiviti berfaedah.. hari ni dari pagi sampai ke petang photoshoot ja. petang memang dengan photographer yang sebenar lah.. aku kan model. kahkahkah. perasan ja tu..

actually aku pegi teman kawan aku ja. dia yang model. kira aku ni PA kawan aku si model tu la.. hehe. first time aku pegi photoshoot. teruja ai nyahhh.. even aku ikot jadi peneman ja. teruja tetap menusuk ke kalbu.. 


ni la kawan aku si model tu. kenal kan.. haa... aku dah taw. sapa tak kenal kawan aku si blogger yang sedang pemes ni kan. cik yana ellyana dengan blog dia yang cumil tu.. a tangled tale of fairy tale. aku ni dulu kawan sebilik dengan dia. so memang baik lah. tetiba rasa bangga dapat kawan dengan orang pemes. :)


haaaa.. gambar kontroversi nih.. haha. bukan pakwe tu. photographer pon nak jadi model jugak.


ada tiga orang photographer tadi petang tu. tapi yang sorang ni ja aku taw dia ada page. lagi dua orang tu aku tak taw pon. kalau nak tengok seni seni dia pi la jengah jengah page dia kat sini.


ni la untungnya aku ikot. aku pon bole tumpang sekaki. huahuahua


aku tak pakai mekup pon time ni. so hasil tak cun lah. haha. bajet pakai mekup tu cantik la kan. padahal sama ja T.T


yana sayang kalau nak photoshoot lagi ajak la aku ehh.. ajak ehh.. muahh mauhh.

entry agak penuh dengan gambar. tengok molek kawan kawan. hee..

liya cakap : nak out sudah. prepare untuk presentation esok. :)

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

semuanya cantik =)

http://anaqjadul.blogspot.com said...

cantik...menawan...