Sunday, 28 October 2012

K.A.M.I

Assalamualaikum


ni aku dengan kawan aku. nama dia natasha. aku start baik dengan dia time sem2 and sampai sekarang dah jadi kawan baik baik baikkkkk sangat.

tadi baru first time setelah tiga tahun aku baru nak balik UMP sesama dengan dia. yup ! kami sesama student UMP sesama orang penang and yang paling aku tak sangka kami ni ada pertalian darah. wow !! teruju betoi bila mak kitorang bagitaw tadi. hehe

aku tak tahu la yang kami ni sepupu ka dua pupu ka tiga pupu.

situasi dia macam ni

mak dia panggil si A dengan panggilan kak ngah. mak aku pulak panggil si A dengan panggilan mak ngah. dia panggil si A dengan panggilan mak ngah and aku pulak panggil si A dengan panggilan tok ngah.

so apakah kami ?

the best moment bila kawan baik ada pertalian darah dengan kita sebab kami dah kongsi macam macam masalah and rahsia. saya sukaaa =)

p.s : nak balik UMP dah ni. huhu

3 comments:

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

Selamat menjalani kuliah :D

misz nano said...

tasha tu makcik hg laaaa ... hahaha :D

penyu terbang said...

mungkin kita besan?
xsangka kn kita ada bau hashem sket...hahaha