Thursday, 4 August 2011

HAPPY BIRTHDAY to ME :')

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera..


dengan ini diumumkan bahawa genap lah umur aku menjadi 20 tahun..
yesssss !!!!!! dah boleh kawen.. hahaha gila !
4 OGOS 1991 tarikh penting la bagi aku.. tapi even penting kekadang aku sendiri pon boleh lupa..
pelikkan.. birthday sendiri pon boleh lupa..
tapi tu lah gunanya kawan kawan... even aku lupa tekadang tu ada yang antar mesej wish birthday kat aku..
rasa terharu kot weh !

so kepada sesapa yang nak bagi hadiah tu boleh la pos ke alamat dibawah :
136 Blok K, Mk 12,
Teluk Tempoyak,
11960 Bayan Lepas,
Pulau Pinang.

hahahak.. kemain bagi alamat segala makkk.. mana la tahu kan ada kawan kawan yang baik hati nak bagi hadiah kan.. aku dengan rela hati menerimanyaaa.. aawwwww... aku en birthday girlllll

lepas ni aku kena jadi matang la ehh ?? uhhh macam mana tuh ?? macam mana nak memantangkan diri nih ??
memang dari azali perangai aku macam anak kecil sikit.. adik aku yang form5 pon lagi matang dari aku kot !
lepas ni aku bukan kategori teenager la ekk ?? kategori apa pulak ? dewasa la kan...
uishhhhhh... dah dewasa cekk nih.. hihihik..
lepas ni dah bukan gadis la kan ?? wanita pulak kan kan ??
apa banyak lepas daa... :)
tapi en tapi en bukan wanita tu untuk yang dah kawen ka ?? so aku nak kena kawen la nih ??
kah kah kah.. kalau cakap pasal umur kawen ja la yang aku tau.. 
haishhhhhhhh.... gatai betul aku nih.. ikot sapa la nih !

dah dah cukup la dengan merapu meraban kaw tu liya oiii...
birthday tahun ni jatuh dalam bulan ramadhan yang mulia.. aku suka sangat ! keberkatan tuh..
so hari ni aku nak masak yang best best la bersempena birthday aku nih.. hehehe

aku bertekad nak jadi yang terbaik dari tahun tahun yang sebelum nih.. 
nak jadi anak yang baik, kakak yang baik and adik yang baik untuk family aku..
nak jadi sahabat yang baik jugak untuk kawan kawan aku..
semua yang baik baik lah :) :)

happy birthday to me
happy birthday to me
happy birthday happy birthday
happy birthday to MEEEEEE

liya cakap : thanks a lot for those wishes :)

6 comments:

cik najihah said...

hepy bufday..

Eyda Dania said...

happy birthdy awk..

ican said...

Happy 20th Birthday Liya.
have a blast okay. :)

liya alia said...

@cik najihah @eyda dania @ ican : thanks a loootttt :)

nik rosmawati said...

happy bday untuk kamoo yg comel.moga sentiasa comel yea :)

liya alia said...

@nik rosmawati : thanksssssss :)