Monday, 20 February 2012

berdua pon bolehhh..

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera..

ni cerita time cuti sem dulu nuhh. dah peram and pendam lama dah cerita and gambar gambar baru nak buat entry. bukan apa kat rumah busy tido. balik u sementara takdak asaimen test boleh la nak merapu meraban dalam blog ni dulu.

saja la aku nak cerita aku keluaq berdating dengan kawan aku. berdua beb ! rempit lagi bak hanggg.

pukul 3 tu merempit la aku dengan dia. aku duduk peluk peluk kat belakang ja. teehee..

dia bawa moto.


dia peluk peluk dari belakang :)

kali ni kami jalan jalan tengok kura kura kat kek lok si temple dengan posing posing kat dam air itam.
rancangan yang tak jadi hari tu telah dijadikan..



nak tengok kura kura ni ja. padahal takle pegang pon. ceh !

kejap ja tengok kura kura tu. pastu meneruskan perjalanan pulak ke dam air itam.

jap jap before that nak inform sket. dari bawah ke puncak tempat kura kura tu banyak kedai kedai jual macam macam la. boleh rambang mata. tapi kena pandai tawar menawar la. jangan sampai tertipu. kawan aku beli dress. dari RM70 boleh dapat RM40.



sampai ja kami kat sana ramai la orang. bukan ramai orang nak berposing. tapi ramai orang berjogging. malu jugak aku dengan kawan aku. orang berseluar track and tshirt aku dengan shawl berbelit belit bagai. hahahaha.


taman rakyat. awwww patriotiknya diaaa.

air empangan yang cantik jelita. owhh kenapa aku macam ceria pelik nih ??

kegedikan terselah disitu. muahh muahh. self-timer nih. sebab takdak photographer. haha

yang ni pon self-timer. tapi macam dslr punya gambar pon ada jugak kan. heeee

ok la bye ! nak tidoq. esok ada kelas

liya cakap : aku rasa aku macam ada ciri ciri boleh jadi ambassador untuk penang lah. hahaha

2 comments:

Anonymous said...

@Liya Alia thanks for making my week..hahaha
ntah cemana bleh msuk cni..haha
btw nice entry..
and nice post and posing..yes i mean it.. =D

liya alia said...

@cik anonn : masok ja sini. tak kisah pon. dialu-alukan. thanks. malu dah ni kena puji. hahahahaha *gedik sekejap*