Tuesday, 21 February 2012

malu malu kucing pulak dah diaaa

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera..

aku ni memang la jenis jarang online. tapi bila online sekali sekala tu pon aku jarang jugak la nak on kan IM aku tu. ehhhhh. bukan aku tak on IM aku sebab aku bajet hot. fitnah tu fitnahhhh. aku tak on IM aku sebab aku ni bukan jenis yang suka chatting bukan jenis suka sembang tu. tapi aku rasa aku ni kategori hot hot la jugak. hahahaha :D

tapi kekadang tu bila aku ter'on' IM aku tu and aku ternampak hang pon online jugak aku berharap sangat sangat nampak tak aku cakap. aku berharap SANGAT SANGAT hang rajin rajin la tegur aku.teehee. 

gambar hasil cilok mencilok dari blog kawan kawan. kena sangat dah dengan aku gambar ni. x)

hang tegur ja aku. confirm, diulangi CONFIRM aku balas wehh. hang taw tak bebunga bunga aku kalau dapat IM dari hang. syiokk habes wa cakap lu. 

liya cakap : IM hang ja aku rajin nak balas weh. yang lain lain tak penting. hang tak rasa diri hang begitu berharga ka. haha :)

2 comments:

Anonymous said...

hmm...i just wondering how is ur 'flowering face'..haha
anyway, what a such lucky guy to have a cute girl like u..=D

liya alia said...

@cik anon : hahahhaha. i also dunno how to describe my flowering face tu. that "lucky" guy xtahu pon. hahahaha. that why la berani nak tulis tulis dalam blog nih. heee