Sunday, 25 March 2012

aku nak kawen dah. jemput datang taw ;)

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera..

tajuk entry boleh buat sapa sapa yang kenal aku tekejut beruks taw ! yelahhh tengah single mingle kabar angin bertunang pon tak dengar tup tup nak kawen. 

ni kad kawen aku.

ni semua gara gara bosan sebab dah lama sangat menghadap buku law of contract. aku pon try la app kat facebook ni. just for fun lahhhh. jangan pecaya. dusta belaka. bedosa pecaya  >.<

tengok la date wedding aku. tahun depan tu beb. app ni macam taw taw plak aku single kan. marriage aku atas persetujuan parents la kiranya kan.. arrange marriage. untung untung jadi macam cerita vanilla coklat. awwww. sooooo sweet. HAHA !

dah tu yang tak bole blah aku honeymoon kat europe taw. wahhh dengan anak raja mana plak la kan aku kawen. honeymoon sampai ke europe lagi. kelasss kaw jahhhhhhhh !

ok adios ! lagi lama kat sini lagi lama la aku melalut. gila ! >.<

liya cakap : jangan lupa datang wedding aku taw. datang taw ! HAHA 

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

fb nih mcm2..haha

liya alia said...

@ zzy : kann. pastu kita yang bosan ni pon main ja la. hahaha