Tuesday, 6 March 2012

i'm soooo sorry :'(

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera..

- sorry sebab hang bekawan dengan aku kita jadi bahan gosip yang entah apa apa tu.

- sorry sebab aku, 'admire' hang dah taw jugak pasal gosip bongek tu.

- sorry sebab aku 'saham' hang jatuh dikalangan perempuan perempuan yang tergila gilakan hang tu.

- sorry untuk semuanya. sincerely from bottom of my heart.

tapiii........

- please jangan jauhkan diri hang dari aku. 

- please, please and please never hate me. 

- please accept me as your friend if you cannot accept me as someone special in your life :'(


the most important things is, i really don't mind if you never LOVE me but please never ask me not to LOVE you.....

liya cakap : maybe kita ni nak jadi sebagai kawan pon takda jodoh kan 
rindu hang yang dulu la :(

JANGAN JAUHKAN DIRI HANG DARI AKU. TAPI BIAR AKU YANG BELAJAR UNTUK JAUHKAN DIRI AKU DARI HANG.

2 comments:

Anonymous said...

some people are meant only to stay in your heart but not in your life liya . if he is not meant for you then He must has set something better . dont worry lah eh . nurlinanordin ♥

liya alia said...

@ina : wehhh. thanks for the advice. mu cakap supo doh matured kot. kalah aku. btw, aku sayang dia sorang ja. doakan aku bejodoh dgn dia. hehehe ;)