Sunday, 4 March 2012

kuat liya !

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera


dah masanya hang lupakan dia. hang taw dia tu macam mana. jangan sedih sedih liya. kuat liya kuat !

liya cakap : down sangat. sedih :'(

10 comments:

Anonymous said...

@Miss Liya what happened..
anyway, anytime, anywhere, you are not alone ..=D keep smiling..

liya alia said...

@cik anon : :( soooooo sad

Anonymous said...

@Miss Liya Smile! It increases your face value.xnak sedih2..you're beautful when u're smiling..senyum =D

Anonymous said...

@Miss Liya jngan sedih2!! senyumla..!!! =D hikhik..

Lan Bingka said...

kadang2 yg kita nak tu bukan yg terbaik utk kita.. tabah lah..

liya alia said...

@ cik anon : byk betul la kata2 semangat dari awak. kalau awak ni kwn pmpn saya dah lma kena pluk2 dgn saya. hehe

liya alia said...

@lan bingka : aah kan. betul2. Allah dah rancang yang terbaik untuk kita :)

Anonymous said...

=D

Anonymous said...

@Miss Liya
Hawa,
ingatlah Hawa janji Tuhan kita, wanita yang baik adalah untuk lelaki yang baik.

Hawa,
Cintailah Allah di kala susah dan senang kerana kau akan memperolehi cinta daripada insan yang juga menyintai Allah...=D

liya alia said...

cik anon : yup. i always believe that perempuan yang baik untuk lelaki yang baik. itu janjiNya :)