Tuesday, 20 March 2012

LA MASCARADA DE CLASSICO

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera..

ni semalam punya cerita. aku ada dinner kot ! opsss bukan candle light dinner tapi dinner fakulti aku ja. hehe
harapan la kan ada orang nak ajak aku bercandle light dinner. 

so tema dinner fakulti aku seperti yang diatas. kemain nama nak glam padahal tema masquerade ja kot. alaaa. yang pakai pakai topeng ala ala zorro tu. bezaman dah orang buat tema ni. fakulti aku baru nak buat. cehhh !!

ini mask pinjam orang punya 
aku ni dikira orang penting la jugak. sebab aku jaga bahagian pendaftaran. kalau takda aku tak bole masuk depa semua. hehe. tetamu tetamu datang nampak aku dulu beb ! haha. femes sat. ehh gila glamor ka hang ni liya oiii 

penyeri muka pintu :)
pastu ada pulak kan sesi tari menari. part ni aku tak join. keja aku makan makan and makan ja. sampai senak perut punya makan. 

berdansa
bersungguh punya makan nih. sedap sangatttt ! i loikeee 
owhhh btw aku nak gtaw aku punya meja diantara yang depan jugak la. first time taw dapat dinner meja depan. motif nak mention kat sini ??

dengan boifren bodyguard. teehee
with queen of the night. amboiii syiok sangat ka sampai herot herot habes crown dia kan.
red carpet. terasa retiss sangat berdiri kat sini. haha
meh aku habaq secara rasminya aku punya mask yg truly aku punya bukan pinjam pinjam berwarna hitam berama rama. tu tak penting. yang penting mask aku handmade oleh aku sendiri. nak jimat kos beb. 

mask aku. handmade. tak cantik tapi aku tak sangka aku mampu buat macam ni. hehe
photo booth. 
yang pasti dinner ni memang memuaskan hati aku sebab aku ni kaki makan. makanan banyak depan mata sampai tak taw nak makan mana dulu.

btw, sebab aku ni AJK aku dapat makan dua kali. so, double kenyang kot ! burpppp

ehh before that tema ni ok jugak kan. pakai mask macam boleh buat orang curios kan

who that girl ? {mask pinjam lagi. teehee}
liya cakap : bukan aku taknak pakai mask sendiri tapi aku nak merasa jugak pakai mask mahal. bhahaha

7 comments:

Anonymous said...

soo cute..hehe =D

liya alia said...

@cik anon : yes !! all my friends memang cute cute belaka. haha

mariah md ariff said...

wah!!!

oppaayie said...

macam cat women dah hg liya..haha

liya alia said...

@jub : aku pon cakap kat depa gak. aku dah macam cat women. hehe

-SUPERGIRL- said...

comelnyeee yg pkai tudung tuhh :)

DENGAN INI SY MENGISYTIHARKAN SY DTG MLAWAT DAN FOLLOW BLOG AWK ! JEMPUT KE BLOG SY :D


http://supergirlshortstory.blogspot.com/

liya alia said...

@ supergirl : thanks. nanti saya folo balik blog awak yeee