Thursday, 17 May 2012

rindu mak pulak :(

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera


cek rindu mak laaa. acane ni acane ni ?? jauh pulak kan penang dengan pahang. 

cek rindu nak tidoq dengan mak.
cek rindu mak marah sebab cek tak reti masak.
cek rindu nak gosip gosip dengan mak.
cek rindu nak berebut PSP dengan mak.
cek rindu nak tengok mak main game mengalahkan kami anak anak.

alaaaaa. teruk la ni. dah angau sangat nak jumpa mak. lama gila tak dating dating dengan mak. lambat pulak nak bulan 6 kan. nanti cuti 3 bulan nak tidoq dengan mak puas puas. sori ye ayah. cek ganti tempat ayah sat naa. HAHA !

tadi lepas habes test terus tepon mak.

mak : bila ntah kakak balik ? mak rasa lama noh tak jumpa kakak.
aku : bulan 6 cek balik la. dalam 14 or 15 macam tu la.
mak : lambat lagi la macam tu naa.
aku : agak la. lambat jugak la. tapi takpa nanti cuti panjang. 3 bulan oooo.
mak : kakak nanti kakak tangkap la gambaq kakak. send kat mak. rindu boleh mak tengok.

see. see. mak aku rindu gila kat sampai nak ber'mms' bagai. aku taw. mak aku tu bukan apa. baru pandai nak ber'mms' sebab tu cewi nak suruh aku send gambaq tu. HAHA ! mak aku pon dah canggih bagai. henpon touch screen. ok. aku pon kalah naa.

apa apa pon rindu gilaaaaaaaaaaaaaaaaa dekat mak. mishhh u la mak. :'(

mak kakak rindu sangat nih. masuk mimpi kakak malam ni taw. pliss pliss 

liya cakap : sabarlah wahai hati. sabar sabar :')

6 comments:

Ardini Izzati said...

Haha. Brutal lah mak sis! :)

Awan Nina said...

rindu kat Wa jugak >.<

liya alia said...

@ ardini izzati: hahaha mestila. tengok la anak dia. brutal jugak. :D

liya alia said...

awan nina : mai penang la aih weh. haha ^^,

iejjah piejah said...

rindu jugak my mom...stdy week nanti blik..wehoo :D

liya alia said...

@iejjah piejah : untunglaaaa bole balik study week. kalau saya balik study alamat lingkup la masa depan. haha