Saturday, 19 May 2012

starving. grrrr

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera..

semenjak dua menjak ni aku pon tataw lah awat yang aku dok kebuloq doplohpatjam. dulu aku kalau makan nasik satu senduk pon susah nak habes. sekarang ni makan nasik dua pinggan pon boleh habes. dah makan nasik makan pulak roti lah. wafer lah. kalau makan free aku tak kisah. ni berduit beb ! dulu makan sehari plus minus 5ringgit. sekarang susah la nak makan 5ringgit. paling kurang 15ringgit sehari. parah ! dulu antara member member aku, duit aku paling lambat habes. 30ringgit tahan seminggu. sekarang 30ringgit dua hari ja. arghhh. stresssssss !


tadi aku tengah study tetiba dok tebayang pulak sushi dengan tako tao. ahhh sudah. celah mana aku nak korek makanan tu tataw. kat pahang ni sushi ada la. tapi tako tao or takoyaki tak penah aku nampak batang hidung la pulak kan. 


ahhh. perut ni. nak yang bukan bukan. mengidam mengalahkan orang yang mengandung pulak. tengkorak punya perut. dulu baik saja. tak mintak bukan bukan. sekarang bukan main nak makanan jepun pulak kan. aku tak bagi makan baru taw !

ahhh. sedapnya kalau dapat makan tako sotong kurita, tako ayam dengan cheese, sushi yang ada telur ikan tu, sushi tuna. omennnn. i'm craving for sushi and tako. mana nak dapat ni ? nak tunggu balik penang lama benor nak nungunya. haishhh -___-'

liya cakap : ada patot kawan aku kata aku ni "membela" sebab aku makan tak kenyang and tak gemuk. caittt ! tampor nak ?

4 comments:

Awan Nina said...

betui kot kata kawan hang tu
haha

Ardini Izzati said...

Sedapnyaa. Nanti bolehlaa makan tu :)

liya alia said...

awan nina : hamboiiiii. jeles la tu aku makan byk tp xgemuk. kan kan. haha

liya alia said...

ardini izzati : nak tnggu boleh makan tu la yg seksa. haha