Friday, 27 April 2012

cabaran 10 hari

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera


Day 1 : Ten random facts about yourself.

Day 2 : Nine things you do everyday.

Day 3 : Eight things that annoy you.

Day 4 : Seven places you like to shop at.

Day 5 : Six songs that you're addicted to.

Day 6 : Five things you can't live without.

Day 7 : Four memories you won't forget.

Day 8 : Three words you can't go a day without using.

Day 9 : Two things you wish you could do.

Day 10 : One person you can trust. 

bak kata kawan aku si penyuterbang aku maybe akan terlangkau hari mengikut ke'busy'an aku. tapi aku akan still buat benda alah ni sampai siap :)

meh la ramai ramai buat. sesuai la untuk orang yang malas update blog macam aku nih. at least bila ada benda ni mesti dok teringat nak update sampai cukup hari kesepuluh

liya alia : macam rajin la nak bercabaran bagai. ceh !

5 comments:

penyu terbang said...

siapkan ye bedah.. <3

liya alia said...

@penyu terbang: xtaw bila hari nak siap. susah jugak benda alah ni. hahaha

mugmerah said...

mcm best je.. hihi

mugmerah said...

mcm best je.. hihi

liya alia said...

@mugmerah : buat la. best jugak. bila kita bt baru rasa even benda yg bt tiap2 hari pon susah nak ingt. haha