Friday, 20 April 2012

nak ni ! nak nak nak !!!!

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera..


hokalohhh. comey sunggoh aihhh benda alah ni. comey kan comey kan. macam aku. bhahaha.
benda alah teddy bear ni memang la comey molek tapi ketahuilah para para boifren diluar sana bahawasanya aku tak suka teddy. ehhh. bukan tak suka. kurang gemar saja. tipu aihh pompuan tak suka teddy bear. at least seciput secoit rasa suka tu mesti ada. comey kot. 

so encik boifren kalau nak bagi hadiah hari lahir ka hadiah pelajar cemerlang ka or memang dah terlebih duit nak beli ke aku hadiah tayah la beli teddy. beli benda lain. tapi kalau mu bagi jugak ke aku teddy aku ambik ja. cuma nanti encik teddy ni tak dapat la layanan mesra diatas katil dari aku. hehehek.

         


   

   

even though menatang menatang yang aku suka ni tak la secantik sehensem secomel teddy bear tapi depa semua ni unik. well aku boleh cakap yang aku suka benda lain dari yang lain.

selalu encik encik pakwe mesti nak kasi hadiah kat gelpreng depa teddy yang ada tulis i love you bagai kan. that sooo sweet. tapi kalau encik boipren aku bagi menatang menatang kat atas ni dekat aku, aku rasa aku istimewa sebab lain dari yang lain kan. 

ishhh. encik pakwe bila nak bagi ni dekat i. i nak sangat dah ni. cepat cepat la bagi. nanti i majok ea.

ehh ehh. sapa encik pakwe hang liya ? hang tu single.. forever alone ?? haha !

takpa lah. dear future husband masuk ni dalam hantaran kawen jugak ehh.

liya cakap : tido lena dapat sekor nih. sukaaaaaa !

2 comments:

Fz27 said...

bagi bantai kabu cukup kot.. hehe

liya alia said...

@Fz27 : hahaha. pon bolehhhh. janji iklas. :D